Bölge Haber Girişi : 30 Temmuz 2010 11:44

Vali Öztürk'e 2011 unıversıade brifingi!..

Vali Öztürk'e 2011 unıversıade brifingi!..
2011 Universiade Komite Başkanları tarafından Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yapılan çalışmalar, hazırlıklar ve problemler konusunda Vali Sebahattin Öztürk'e detaylı bir brifing verildi.

Erzurum Ajans-2011 Universiade Komite Başkanları tarafından Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yapılan çalışmalar, hazırlıklar ve problemler konusunda Vali Sebahattin Öztürk’e detaylı bir brifing verildi.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen brifinge Vali Sebahattin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hikmet Koçak, 2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Vali Yardımcıları Mehmet Gök ve Naci Aktaş ile Kış Oyunları komite başkanları ve ilgililer katıldı.
Brifing öncesinde konuşan Vali Sebahattin Öztürk, kış oyunları kapsamında yapılan tesislerimizin inşaatlarıyla ilgili sorun olmadığını belirterek, “Asıl önemli olan oyunlar öncesi, oyunlar sırasında ve sonrasında gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili hazırlıklarımız. Bunlarla ilgili yapılan çalışmaları gözden geçireceğiz. Sorunlarla ilgili görüşlerinizi alıp, bunların yerinden çözümü mümkün olanlara müdahale edeceğiz. Olmayanlarla ilgili de sayın Bakanımıza bilgi vereceğiz. Çünkü zaman gittikçe daralıyor. Her türlü ayrıntıyı gözden geçirmeliyiz. Hiçbir aksaklığa meydan vermemeliyiz.”diye konuştu.
Toplantıda daha sonra Vali Yardımcısı ve 2011 Universiade Güvenlik Komitesi Başkanı Mehmet Gök, kendi bölümüyle alakalı çalışmaları slaytlar eşliğinde anlattı. 2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’ın zaman zaman çeşitli konularda bilgi verdiği toplantıda daha sonra, Universiade komitelerinin sorumluları yapılan çalışmaları, varsa sorunları ve gelinen aşamaları içeren raporları sundular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.