Erzurum Haber Girişi : 17 Mayıs 2012 11:15

Vali Öztürk'ü ziyaret ettiler

Vali Öztürk'ü ziyaret ettiler
Erzurum’da 17 - 25 Mayıs tarihleri arasında 3. sü düzenlenecek olan Türk Şölenine katılmak üzere Erzurum’a gelen Osmanlı Hanedanı üyesi Osman Osmanoğlu Vali Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Erzurum’da 17 - 25 Mayıs tarihleri arasında 3. sü düzenlenecek olan Türk Şölenine katılmak üzere Erzurum’a gelen Osmanlı Hanedanı üyesi Osman Osmanoğlu Vali Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.
Erzurum Eski Milletvekillerinden Rasim Cinisli, Güneş Vakfı Başkanı Alparslan Ceylan ve ETSO Eski Başkanı İşadamı Muammer Cindilli ile birlikte Valiliğe gelen Osmanoğlu Vali Öztürk ile bir süre sohbet etti.
Osmanlı Hanedanından Osman Osmanoğlunun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Vali Öztürk kendisini misafir olarak değil, evsahibi olarak kabul ettiklerini söyledi.
Ziyarette son hanedan Osman Osmanoğlu Vali Öztürk’e “Osmanlı Hanedanı Yurda Nasıl Döndü” isimli bir kitap hediye etti. Vali Öztürk ise misafirine çeşitli hediyeler ve Oltu Taşı Tesbih verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.