Spor Haber Girişi : 03 Ağustos 2012 15:00

Valilik kupası curling müsabakaları başlıyor

Valilik kupası curling müsabakaları başlıyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Valilik Kupası Curling Müasabakaları 24 takımın katılımı ile başlıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Valilik Kupası Curling Müasabakaları 24 takımın katılımı ile başlıyor. Curlingi sevdirmek ve daha çok tanıtmak için yapılan Valilik Kupası Curling Müsabakaları yarın saat 21.30’da start alacak.
Mecidiye Mahallesindeki Curling Arena’da oynanacak olan Valilik Kupası Curling Müsabakaları 04-16 Ağustos 2012 tarihleri arasında oynanacak. Her akşam gerçekleştirilecek olan turnuvada sadece 12 Ağustosta Erzurum’da oynanacak olan Süper Kupa Finali nedeniyle curling müsabakası oynanmayacak.
Buz Pateni İl Temsilcisi İrfan Öcal, Valilik Kupası Curling Müsabakalarına 8 bayan 16 erkek takım olmak üzere toplam 24 takımın başvurduğunu söyledi. Öcal, “Ramazan ayında halkımızın teravihden sonra Curling Arena’ya gelerek müsabakalarını izlemesini istiyoruz. Bunun için tüm spor severleri Curling Arena’ya davet ediyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.