Erzurum Haber Girişi : 17 Kasım 2011 15:32

Valilik o drama duyarsız kalmadı

Valilik  o drama duyarsız kalmadı
Erzurum Valiliği yaşanan drama seyirci kalmadı. Atmaca ailesini bulundukları harabe binadan çıkararak, daha sağlıklı bir yuvaya kavuşturdu.
Erzurum Ajans-Erzurum Valiliği Erzururm Ajans`ın gündeme taşıdıdğı Atmaca ailesinin  dramına duyarsız kalmadı. Aileyi bulundukları harabe binadan alarak, daha sağlıklı bir yuvaya kavuşturdu. Palandöken Kaymakamlığı işbirliğiyle yapılan çalışmada, babaya bir iş, okuyan çocuklara da dershane imkânı sundu.

Bursa`da çalışan ve eşinin terk etmesiyle birlikte tekrar Erzurum`a dönen ve harabe bir evde yaşam mücadelesi veren Atmaca ailesine Erzururm Valiliği ve Palandöken Kaymakamlığı işbirliğiyle huzurlu bir yaşam olanağı sağlandı.

Erzururm Ajans ve diğer medya organlarında yer alan haberler sonrası  Atmaca ailesinin yaşam mücadelesi verdiğ adrese giden ve gerekli işlemleri başlatan Vali Yardımcısı Mehmet Gök, "Böyle bir insanlık dramı karşısında duyarsız kalmak mümkün değildi. Babaya İş-Kur vasıtasıyla bir iş ayarladık. Aileyi, yaşadıkları harabe binadan çıkardık ve yaşanabilir bir ev tuttuk. Eğitim gören 3 çocuğunda her türlü eksiklerini giderdik ve dershaneye kayıt yaptırdık. Şu anda aile bu kötü ortamdan kurtuldu ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürüyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Burhan SALIN 01 Ocak 1970 02:00

    Bir Erzurumlu olarak, Başta siz Değerli Erzurum Ajansı Yetkililerine ve Emeği geçen herkese, bu duyarlılığınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca Erzurum Valiliğinin konuyu hemen takibe almasınıda memnuniyetle karşıladık. Hepinize tekrar teşekkür ederim, bu tür haberlerin takip edilerek gün yüzüne çıkarılmasını bekliyoruz. Allah yardımcınız olsun.