Erzurum Haber Girişi : 18 Mart 2014 17:44

Valilikten 99'uncu yıl yemeği

Valilikten 99'uncu yıl yemeği
Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle şehit ve gazi yakınlarına Erzurum valisi Ahmet Altıparmak tarafından yemek verildi.
Erzurumajans-Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle şehit ve gazi yakınlarına Erzurum valisi Ahmet Altıparmak tarafından yemek verildi.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitler Günü nedeniyle şehit ve gazi yakınlarına yemek verildi. Düzenlenen organizasyona birçok davetli katıldı. Yemeğin ardından Erzurum Pasinler Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde 2012 yılında trafik kazası geçirerek şehit düşen Polis Memuru Murat Bayram'ın ailesine ve Zırhlı aracın kapsına elini sıkıştırarak gazi olan Polis Memuru Furkan Düzenli'ye Devlet Övünç Madalyası verildi. Devlet Övünç Madalyasını takdim eden Vali Altıparmak, 18 Mart'ın iki kere önemli olduğunu ifade ederek," Çanakkale deniz zaferinin yıl dönümü bu tarihte pek az millete nasip olan bir gururdur. Çanakkale zaferi, belli bir amaç için birleşen birçok devlete karşı kazanılmış bir zaferdir. Türk milleti varıyla yoğuyla bir mücadele vermiş ve bu mücadele devam edecektir. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Söyleyeceğim hiçbir söz yürüklerde ki yangına su serpmeyecek biliyorum ."dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.