Erzurum Haber Girişi : 05 Kasım 2012 15:15

Vatan lokantası yeni hizmet yerinde

Vatan lokantası yeni hizmet yerinde
Erzurum’un köklü lokantalarından biri olan vatan lokantası Kazım Karabekir caddesi üzerinde ki yeni hizmet yeriyle bugün açıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un köklü lokantalarından biri olan vatan lokantası Kazım Karabekir caddesi üzerinde ki yeni hizmet yeriyle bugün açıldı. Kurban kesimi ve dua yapılmasının ardından aşılış kurdelesi Erzurum il müftüsü Yakup Arslan tarafından kesildi.

Açılış törenine Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan, Matbaa Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca ve çok sayıda davetli katıldı.

Vatan Lokantası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dumlu açılış sonrasında yaptığı konuşmada, “Vatan lokantası olarak 1987‘den bugüne kadar Erzurum halkına hizmet vermekteyiz ve bundan sonrada hizmet vereceğiz. Lokantamızda Erzurum’un yöresel yemekleri ve bir çok yemek çeşidimiz mevcuttur. Damak tadına önem verenleri lokantamıza bekliyoruz. Vatan lokantası olarak Erzurum halkının her zaman hizmetindeyiz.” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.