Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2012 15:00

Golf'te Ağaoğlu, Karadayı ortaklığı

Golf'te Ağaoğlu, Karadayı ortaklığı
Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu Karadayı Group yönetim kurulu başkanı Ahmet Metin Karadayı’yı ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu Karadayı Group yönetim kurulu başkanı Ahmet Metin Karadayı’yı ziyaret etti.

Federasyon ve Karadayı Group Golf sporunun yaygınlaşması için Erzurum’da tesis yapılması için prensipte anlaştı.

2005 yılında özerklik statüsüne kavuşan Türkiye Golf Federasyonu son yıllarda gerçekleştirdiği önemli faaliyetlerle büyük ses getiriyor.

Federasyon Başkanı Ahmet Ağaoğlu Karadayı Group’a gerçekleştirdiği ziyaretle Golf sporunu artık Doğu illerinde de görmek istediğini dile getirdi. Türkiye’de genellikle Antalya'nın Belek ilçesinde bulunan sahalarda oynanmasına alıştığımız Golf sporunu Erzurum’da Karadayı İnşaat ortaklığı ile Doğu illerine getirilmesine hedeflediğini söyleyen Ağaoğlu, “Ülkemizde henüz çok genç ama genç olmasına rağmen bir o kadar da başarılı olan golf sporunu daha geniş kitlelere ulaştırmayı, herkesin hem beyinlere hem bedene hitap eden bu sporu tanımasını ve yapmasını amaçlıyoruz. Bu amaçla Erzurum’daki gençlerin bu sporla tanışması en büyük arzularımızdan bir tanesi. Erzurum’a kurulmasını hedeflediğimiz sahalarla gençlerimizi bu sporla tanıştırmak istiyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yavuz kavaz 01 Ocak 1970 02:00

    Neden 12 ay boyunca üretim yapacak bir fabrika değilde 3 ay sürebilecek bir spor dalı ve kaç elit kesim için.

  • serkant 01 Ocak 1970 02:00

    ihsan25, amcacım sen çok yanlış anladın olayı galiba ama boşver, kurulursa mangalı kapıp seni bekliycez.

  • ihsan25 01 Ocak 1970 02:00

    ben memurum kurun kolf sahasını da mangallık alanımız çoğalsın. hanımı çocuğu alıp rahatça gidebilelim kolfe. kendin pişir kendin ye var mı o alanda