Bölge Haber Girişi : 28 Ağustos 2010 16:55

Vatandaşın Bakanla Evet pazarlığı!..

Vatandaşın Bakanla Evet pazarlığı!..
Anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum öncesi Erzurum'da ziyaretlerini sürdüren Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a, Büyükşehir Belediyesi'nin Gürcükapı semtinde yaptığı güzergah değişikliğini şikayet eden 76 yaşındaki Yakup Kaya, "Talebimize evet derseniz,

Erzurum Ajans-Anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum öncesi Erzurum'da ziyaretlerini sürdüren Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a, Büyükşehir Belediyesi'nin Gürcükapı semtinde yaptığı güzergah değişikliğini şikayet eden 76 yaşındaki Yakup Kaya, "Talebimize evet derseniz, oyumuz evet olur" dedi.

12 Eylül'deki referandum öncesi Erzurum'un ilçelerinde miting yapan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün kent merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Güneş Vakfı'nı ziyaret eden Bakan Akdağ'ın çıkışta yanına gelen 76 yaşındaki Yakup Kaya, Taşmağazaları semtinden Gürcükapı'ya olan trafik akışının Büyükşehir Belediyesi tarafından değiştirildikten sonra işlerinin durma noktasına geldiğini söyledi. Dokuz metrekarelik dükkanında sattığı ayakkabılarla evine ekmek götürmeye çalıştığını anlatan Kaya, "Önceden

Tebrizkapı, Taşmağazaları ve Gülahmet semtlerinden Kunduracılar'a doğru olan trafik nedeniyle işlerimiz çok iyiydi. Müşteri aracıyla işyerimizin önüne kadar gelebildiği için alışverişini rahatlıkla yapıyordu. Büyükşehir Belediyesi'nin yol değişiklinden sonra artık müşteri gelmez oldu. Böyle devam ederse yakında işyerini kapatmak zorunda kalacağım. Eğer güzergah değişikliğine evet derseniz, 12 Eylül'de oyumuz evet olur" dedi.

Kaya'nın konuşmasını tebessümle dinleyen Bakan Akdağ, yanında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'den yolla ilgili bir düzenleme çalışması yapılmasını istedi. Daha sonra Palandöken ilçesi Kayakyolu semtindeki bir alışveriş merkezinin açılışına katılan Sağlık Bakanı Akdağ, alışveriş merkezini gezerken vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bakan Akdağ'ın elini öpmeye çalışan çocuklar, zaman zaman izdihama neden oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.