Bölge Haber Girişi : 23 Eylül 2010 03:10

Ve Hilton da Erzurum'a geliyor!..

Ve Hilton da Erzurum'a geliyor!..
Otelciliğin dünya devi olarak kabul edilen Hilton'un, Erzurum'a yatırım yapma kararı aldığı öğrenildi. Turizm Bakanlığı ile görüşmelerini sürdüren Hilton'un UNIVERSIADE sonrasında yatırım için düğmeye basacağı belirtiliyor.

Erzurum Ajans-2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Erzurum'a ETF Holding'in ardından turizm devi Hilton'da yatırım yapma yönünde karar aldı. Oteller zincirine bir halkayı da Erzurum'da eklemeye hazırlanan Hilton, İcra Kurulu'nun, kent merkezi, Palandöken Dağı ve Konaklı bölgesinde geniş çaplı bir fizibilite çalışması yaptığı öğrenildi.

Türkiye’deki sekizinci otel olacak

Daha önce Türkiye'de 25 otel açacağını duyuran Hilton'un Erzurum'daki otel için 2011 Kış Oyunları'ndan hemen sonra temel atacağı öne sürüldü. Dev otel zinciri Hilton, ekonomik otel markaları olan Garden Inn ve Hampton Inn'i getireceği Türkiye'de potansiyel yatırımcılarla görüşürken, Erzurum'da yapmayı planladıkları oteli bizzat Hilton olarak işletmeyi düşündükleri kaydedildi. Hilton’un Türkiye’de 7 oteli bulunuyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.