İlçeler Haber Girişi : 16 Nisan 2013 12:30

Vefa Derneği'nden Korkut'a plaket

Vefa Derneği'nden Korkut'a plaket
Vefa Derneği Başkanı Yusuf Yaşar Babur, yaptıkları çalışmalarda kendilerine yardım ve desteklerinden dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a plaket verdi.
Erzurumajans-Vefa Derneği Başkanı Yusuf Yaşar Babur, yaptıkları çalışmalarda kendilerine yardım ve desteklerinden dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a plaket verdi.

Babur, "Eğitim, kültür, yardım hizmetleri alanında yürüttüğümüz çalışmalarımızda Başkanımız Ali Korkut'un desteğini hep hissettik. Desteğe teşekkür olarak, Erzurum değerlerini stilize eden bir plaket hediye ediyoruz" dedi. Korkut ise, kapısı hayra açılan her kuruma destek olmanın görev olduğunu söyledi.

Erzurum Vefa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yaşar Babur, Başkan Yardımcısı Metin Tekin ve sekreter İbrahim Seyhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ettiler. Yakutiye Belediyesi ve Belediye Başkanının Vakfın çeşitli hizmetlerinde sürekli yanlarında olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yaşar Babur, eğitim alanından, kültürel çalışmalara, halkın ihtiyaç duyduğu birçok alanda hizmet verdiklerini belirterek "Vefa Derneği olarak misyonumuz ve vizyonumuz halkımızın ihtiyaç duyduğu alanlarda olmaktır. Eğitim, kültür ve yardım konularında çalışmalarımız bulunuyor. Vefa olarak attığımız her adımımızda Belediye Başkanımız Ali Korkut'un desteklerini gördük. İsmimizle müsemma olmak gerek, vefa göstermek gerekir. Bizde öyle yaptık ve bizlere desteklerini esirgemeyen Başkanımıza Çifte Minareli Medrese, Yakutiye Medresesi, Üç Kümbetler, Kale ve Şelalenin stilize edildiği bir plaketle teşekkürümüzü ilettik" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ali Korkut, kapısı hayra açılan her kuruluşun, her hareketin yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek "Vefa derneği gibi kapılarını hayra açan, kurum ve kuruluşlarımıza belediye olarak, şahsım olarak mümkün olan her desteği veriyoruz, vereceğiz. Sivil yapılar olarak bu kuruluşlarımız, devletin veya belediyenin elinin uzanamadığı alanlara daha kolay ulaşabilme, o noktalarda hizmet verme özellikleri bulunuyor. Benzer sivil yapıların olması, toplumumuz içinde bir avantaj. Çalışmaları için kendilerini kutlarken, naçiz hediyeleri içinde teşekkür ediyorum" dedi.
Vefa Derneği Başkanı Babur, aynı anlayışla kendilerinin yanında olan Yakutiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan'a da bir plaket verdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.