Spor Haber Girişi : 12 Ağustos 2023 16:30

Voleybolda Aşkale başarısı

Voleybolda Aşkale başarısı
Voleybol Analig müsabakaları Türkiye Şampiyonasında Aşkale Voleybol Takımımı turnuvayı 4. olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Voleybol Analig müsabakaları Türkiye Şampiyonasında Aşkale Voleybol Takımımı turnuvayı 4. olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

 


Analig maçları serüvenine önce Erzurum'daki müsabakalar ile başlayan Aşkale takımı, sırasıyla Artvin, Rize ve Ardahan illerinde birbirinden zorlu rakiplerle oynadıkları maçlar sonucunda İzmir'de oynanacak Türkiye şampiyonasında oynamaya hak kazanmıştı.

 


İzmir'de düzenlenen şampiyonaya da güzel bir başlangıç yapan ve çeyrek finalde iki rakibini de yenen Aşkale ekibi, yarı finalde İzmir spor'a yenildi.

 


Antrenör Mehmet Kırık yaptığı açıklamada, "Türkiye Voleybol Analig şampiyonasına çok iyi başladık. Birbirinden zorlu rakiplerle oynadık. Nihayetinde finallere adımızı yazdırmanın haklı gururunu yaşadık. Aralıksız olarak finallere çok çalışarak geldik. Buradaki Müsabakalar da yine çok iyi maçlar çıkararak turnuvanın 4.olduk. Biraz heyecan, biraz tecrübe derken yine de büyük bir başarı elde ederek ilçemiz adına bir ilki başardık. Bu süreç zarfında bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Tabi ki bir teşekkürde yardımcı antrenörlerim Dilara Deliktaş ve Çiğdem Acar'a ve de başarının mimari sevgili sporcularıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah başka bir şampiyonada ilçemize birincilik kupası ile geleceğiz." diye konuştu.

 


Turnuvada birinciliği Antalya, ikinciliği İzmir, üçüncülüğü Tekirdağ kazanırken Aşkale ekibi dördüncü oldu. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.