Spor Haber Girişi : 27 Aralık 2011 17:00

Voleybolda şampiyonlar belli oldu

Voleybolda şampiyonlar belli oldu
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği maçları sona erdi.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği maçları sona erdi. Erkeklerde Aşkale Lisesi, bayanlarda ise Nenehatun Kız Lisesi şampiyon oldu.

E
rzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Liselerarası Voleybol İl Birinciliği Maçları sona erdi. Cemal Gürsel Spor Salonu’nda yapılan ve 19-26 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan voleybol maçlarına 11 erkek 5 bayan takımı katıldı. Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Aydın ile okul sporları il temsilcisi Erdal Vuraler ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Alpaslan Topçu nezaretinde yapılan voleybol maçları nefesleri kesti. Günde yedi maçın oynandığı maçların finalleri dün yapıldı ve final maçlarının ardından şampiyon takımlar belli oldu. Beş takımın yer aldığı ve tek devreli lig usulüne göre oynanan bayanlar maçlarında ipi Nenehatun Kız Lisesi göğüsledi. Son maçlar öncesinde şampiyonluğunu ilan etmeyi başaran Nenehatun Kız Lisesi, dün elde ettiği galibiyetle de şampiyonluğunu perçinledi. Antrenörler Özlem Efe, Suat Aydın ve Zeyit Palabıyık yönetimindeki Nenehatun Kız Lisesi şampiyon olmanın gururunu yaşadı. Nenehatun Kız Lisesi Şampiyonluk Kupasını Bülent Tilkidöğen’in elinden aldı. Bayanlarda ikinci olan 3 Temmuz Lisesi’ne ve üçüncü olan İMKB Lisesi’ne de ödülleri düzenlenen törenle verildi. Erkeklerde ise final maçı Aşkale Lisesi ile Spor Lisesi arasında oynandı. Antrenör Mehmet Kırık ile Orhan Güngör yönetimindeki Sarı-siyahlı voleybolcular, güçlü rakibi Spor Lisesi’ni 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa uzandı. İkinciliği Spor Lisesi üçüncülüğü de Hilalkent Lisesi elde etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.