Spor Haber Girişi : 24 Ocak 2012 19:03

Volkan kardeşlere Milli davet

Volkan kardeşlere Milli davet
Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Engelliler karate milli takım kampı Ankara Elmadağ’da yapılacak.
Erzurum Ajans-Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Engelliler karate milli takım kampı Ankara Elmadağ’da yapılacak. Kampa Erzurum’dan Volkan Kardeşler de katılacak.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Karate Milli Takım Hazırlık Kampı bugün Ankara Elmad
ağ Kamp Eğitim Merkezinde Başlayacak. Kampa Erzurum’u temsilen Çelebispor Kulübü’nden Volkan Kardeşler Katılacak. Kampta Volkan Kardeşler’in kendisini çok iyi bir şekilde göstererek, Milli takımda kalıcı olacağına inandığını belirten Çelebispor Kulübü Başkanı Resul Çelebi, genç sporcunun milli takıma seçildikten sonra da kendisinden Avrupa’da derece yapmasını beklediklerini ifade ederek, Volkan’a güvendiklerini söyledi. Antrenör Ahmet Çelebi’de Volkan Kardeşler’in çok yetenekli bir sporcu olduğunu ve bu sporcunun Türkiye adına önemli başarılara imza atacağını belirtti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ise, Engelliler Federasyonu tarafından organize edilen Karate Milli takım kampına Volkan Kardeşler’in çağrılmasını kendilerini mutlu ettiğini belirterek, kurum olarak her zaman engelli sporculara büyük destekler sağladıklarını ifade ederek, genç sporcuya başarı dileğinde bulundu. Volkan Kardeşler, 02 Şubat 2012 tarihine kadar kampta kalacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.