Spor Haber Girişi : 27 Eylül 2019 14:30

Vurdu gol oldu...

Vurdu gol oldu...
Erzurum protokolü, UEFA A Lisans Güncelleme Kursu için kentte bulunan futbol yıldızları ile dostluk maçı yaptı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum protokolü, UEFA A Lisans Güncelleme Kursu için kentte bulunan futbol yıldızları ile dostluk maçı yaptı. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Vali Okay Memiş performansıyla parmak ısırttı. Maç sırasında eski Milli futbolcu Can Arat, ikili mücadele sırasında Başsavcı Burhan Bölükbaşı’yı sakatladı.

TFF Erzurum Bölge Teknik Sorumlusu ve Futsal Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kemal Coşkun ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Büro Yöneticisi Alpaslan Topçu’nun organize ettiği dostluk maçında Erzurum Protokolü, eski futbolcular ve UEFA A Lisans Güncelleme Kursu için kente gelen eski yıldızlar karşı karşıya geldi.



Vali Okay Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Bölge Adliye  Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı’nın yer aldığı Sarı Takım, Orkun Uşak, Can Arat, Erdal Güneş, Senan Kaloğlu, Tuna Güneysu ve Fatih Serkan Albayrak ile TFF Bölge Teknik Sorumlusu Kemal Coşkun gibi isimlerin yer aldığı Mavi Takım ile karşılaştı.



Vali Memiş bir gol bir asistle oynadı

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi K1 Nolu sahada oynanan gece maçını Rıdvan Kara yönetirken, Şeyda Divarcioğlu ile Ahmet Kotan kendisine yardımcılık yaptı.



Kıran kırana geçen maçın normal süresi 4-4 bitti. Tribündeki davetliler ve futbol severler 8 gol izlerken, karşılaşmanın galibini seri penaltı atışları tayin etti.



Vali penaltı kaçırdı 

Maçta süper bir performans sergileyerek sahada basmadık yer bırakmayan Vali Okay Memiş, Sinan Kaloğlu’na süper bir asist sonucu gol attırırken, bir kez de kendisi gol sevinci yaşadı. Vali Memiş penaltı atışlarında da topun başına geçen isimlerden biri oldu. Vali Memiş’in kullandığı penaltı atışını Galatasaray’ın eski file bekçilerinden Orkun Uşak kurtardı. Vali Memiş, kendisinin penaltısını kurtaran Orkun Uşak’ı tebrik etti.



Bingül’den jeneriklik penaltı

Karşılaşmanın normal süresinde verdiği klas paslarla dikkat çeken isimlerden biri olan Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, seri penaltı atışlarında süper bir penaltı golüne imza atarak, alkış aldı. Bingül, kullandığı penaltı atışında kaleci Orkun’u avladı ve çok klas bir vuruşla gole imza attı.



Başsavcı Bölükbaşı maçı tamamlayamadı

Bu arada maçta  Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Can Arat ile çıktığı hava topunda sakatlandı. Futbol severlerin Fenerbahçe, Başakşehir ve Antalyaspor’dan tanıdığı Can Arat’ın darbesi ile sakatlanan Başsavcı Burhan Bölükbaşı, yerini Erzurum İl Hakem Kurulu Başkanı Cihat Çelikdağ’a bıraktı.



Mavi Takım penaltılarla galip

Sarı Takım ile Mavi Takımın kıyasıya mücadelesinde 4-4’lük eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda sarı takıma karşı 5-3’lük üstünlük sağlayan Mavi takım, karşılaşmadan 9 - 7 galip ayrıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.