Kültür-Sanat Haber Girişi : 15 Aralık 2015 13:30

Winterfest Erzurum 2015 Bursa'da

Winterfest Erzurum 2015 Bursa'da
Winterfest (Kış Festivali) Erzurum 2015 Bursa'da da yoğun ilgi gördü.

Erzurumajans-Winterfest (Kış Festivali) Erzurum 2015 Bursa'da da yoğun ilgi gördü. İstanbul'da gerçekleştirilen basın toplantısıyla start alan Kış Festivali, Taksim ve Üsküdar'dan sonra bu kez de Bursa'nın Fomara Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Kar Küresi ve Dijital Fotoğraf Sergisi ile kışı yaşayan Bursalılar, Kadayıf Dolması ve Erzurum çayı ikramıyla dolu dolu bir Erzurum günü yaşadı. Festivalde yer alan tanıtım figürlerini sosyal medyaya taşıyan vatandaşlar, tarih ve kültür şehri Erzurum'u festival sayesinde bütün özellikleriyle tanıma imkânı buldu. Kar Küresi'nin bulunduğu alanda Erzurum Türküleri eşliğinde halaylar çeken Bursalılar, şehrin sosyal hayatına renk katan tanıtım enstrümanlarıyla birlikte keyifli bir gün yaşadı. 


Winterfest Erzurum 2015'in Bursa lansmanına katılan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Bursalılara Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in selamını iletti. Başkan Vekili Tavlaşoğlu, festivalle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bu yıl ikincisi düzenlenen Kış Festivali, Bursa'da da büyük bir ilgi gördü. Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi'nin kültür projeleri arasında yer alan Winterfest Erzurum, şehir ve ülke tanıtımı açısından büyük bir öneme sahiptir. Erzurum'un kültürel, tarihi ve turizm değerlerinin tanıtımının yapıldığı Kış Festivali ile birlikte şehrimizi bütün güzellikleriyle Türkiye'ye, Avrupa'ya ve Dünya toplumlarına anlatıyoruz" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.