Bölge Haber Girişi : 21 Haziran 2010 16:01

Yakutiye GSİM'de yaz seferberliği!..

Yakutiye GSİM'de yaz seferberliği!..
Yakutiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Suat Yılmaz, ilçede sporun gelişmesi ve gençlerin spora yönelmesi için yoğun bir çalışma sergiliyor.

Erzurum Ajans-Yakutiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Suat Yılmaz, ilçede sporun gelişmesi ve gençlerin spora yönelmesi için yoğun bir çalışma sergiliyor.
Şükrü Paşa Semtinde hizmete giren Spor Salonu’nda karargah kuran Yılmaz, bir çok spor branşında öğrencilerin spor yapmasını sağlamak için harekete geçti. Bu konuda en büyük desteği Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan alan Yılmaz, yoğun bir mesainin içine girdi.
Basketbol, voleybol, karate, masa tenisi, güreş, badminton, boks, judo, taekwondo, kick boks, eskrim ve çim hokeyi branşlarında faaliyet gösterdiklerini ve Şükür Paşa Spor Salonu’nda bu spor branşlarında çalışmaların yapıldığını belirten Yakutiye Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Yılmaz, ilçeyi bir spor merkezi haline getireceklerini söyledi.
Yılmaz, “İlçemizde ikamet eden gençlerimizi ve çocuklarımızı spora kanelize etmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için mücadele edeceğiz ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayacağız. Amacımız Yakutiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Türk sporuna hizmet etmek ve ilimizdeki spor kulüplerine iyi bir alt yapı olmak için sporcu kaynağı oluşturmaktır” dedi.
Yakutiye Gençlik ve Spor İlçe Müdür Suat Yılmaz, Yaz Spor okulları içinde düğmeye bastıklarını belirterek, 12 spor branşında yaz spor okulları açacaklarının altını çizdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.