Bölge Haber Girişi : 03 Ocak 2011 18:35

Yakutiye'de yılın ilk meclis toplantısı!..

Yakutiye'de yılın ilk meclis toplantısı!..
Yakutiye Belediyesi 2011 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Ali Korkut başkanlığında toplanan mecliste Denetim Komisyonu Üyeleri seçimi yapıldı.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi 2011 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Ali Korkut başkanlığında toplanan mecliste Denetim Komisyonu Üyeleri seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Denetim Komisyonu üyeliklerine AK Partili Meclis üyelerinden İlker Özkara, Fatih Apel, Ziyade Nar ile MHP’den Meclis Üyesi İsmail Arslan seçildi.

Meclis Başkanı ve üyelerine meclis ve komisyon toplantılarına katılım ödeneği ile Belediye Başkanı’na her ay ödenen brüt aylık miktarları komisyona havale edilen toplantıda çeşitli maddelerin görüşülmesiyle devam etti.

Öte yandan kız çocuklarının okullaşmasının artırılması amacıyla hazırlanan proje ile ilgili olarak yapılacak sözleşme için Başkan Ali Korkut’a yetki verilmesi hususu oylamaya sunularak Başkan Ali Korkut’a imza yetkisi verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.