Spor Haber Girişi : 21 Kasım 2012 12:45

Yakutiyespor, Iğdır'a hazırlanıyor

Yakutiyespor, Iğdır'a hazırlanıyor
Yakutiyespor, üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Akçaabat Sebat Spor’u 2-0’la geçerek moral buldu.
Erzurumajans-Yakutiyespor, üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Akçaabat Sebat Spor’u 2-0’la geçerek moral buldu. Bu hafta Iğdır’da oynayacağı maç için hazırlanan Yakutiyespor, BAL Ligindeki yükselişini sürdürmek istiyor. Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, kötü sonuçların artık geride kaldığı, hedeflerinin zirvede yer edinmek olduğunu söyledi.

Yakutiyespor, bu hafta sonu Iğdır şehir stadyumunda oynayacağı maç için hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Akçaabat Sebat Spor’u 2-0 mağlup ederek kötü gidişe dur diyen Yakutiyespor’un gençleri, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Lige iyi bir başlangıç yapan Yakutiyespor Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, “Her şey 3 yıl önce başladı. Yakutiyespor yönetimine geldiğimizde karşımızda hedefleri olmayan, bir takım vardı. Alt yapı için ciddi çalışma yapıldı. Ciddi emek harcadık. Amatör bir takım için profesyonel yatırımlar yaptık. Yakutiye Futbol takımı şimdi her yaş kademesinde başarıdan başarıya koşan bir marka konumunda. U 19 gençlerimiz geçtiğimiz yıl kendi liglerinde 1. Oldular. BAL ligine yükseldik. Türkiye 5.’si olduk. Bunlar önemli başarılardı. Ancak bu başarıyı sürdürmek gerekiyor. Bizde öyle yaptık. İşin ruhuna uygun hareket ettik. Gençlerimiz lige galibiyetle başladılar. Sonra birbiri ardına kötü sonuçlar aldık. Bu bizi moral ve isteklendirme olarak olumsuz etkiledi. Ancak antrenörümüz Kurtulay Öksüz, ve ekibiyle sorunu konuştuk, çocukları motive ettik. Kolay değil, farklı bir ligde oynuyorlar. Bunlar birer tecrübe. Ancak Yakutiyespor’un yeri daha yukarılar. Daha önemli başarılar için geçiş sürecindeyiz” dedi.

Mergan, Iğdır maçına da değinerek bu hafta sonu Iğdır’ı yenerek 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Antrenör Kurtulay Öksüz, rakiplerinin oldukça güçlü olduğunu ancak kendilerinin mutlaka puan veya puanlarla Iğdır’dan döneceklerini belirtti.
Öktüz, “Taraftarımıza deplasmandan galibiyet getirerek kendimizi affettireceğimizi düşünüyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.