İlçeler Haber Girişi : 15 Mayıs 2014 15:02

''Yaşamak için engel yoktur''

''Yaşamak için engel yoktur''
Erzurum'da lise öğrencilerinin ''Yaşamak için Engel Yoktur'' projesi kapsamında yapmış olduğu engellilere karşı duyarlılık ve farkındalık oluşturma çalışması toplum tarafından büyük ilgi gördü.
Erzurumajans-Erzurum'da lise öğrencilerinin ''Yaşamak için Engel Yoktur'' projesi kapsamında yapmış olduğu engellilere karşı duyarlılık ve farkındalık oluşturma çalışması toplum tarafından büyük ilgi gördü.

Aşkale İMKB Ticaret Meslek Lisesi, İl Halk Sağlığı Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu okullar arası, Sağlık Kulüpleri Proje Yarışması kapsamında ''Yaşamak için Engel Yoktur!''rojesiyle Aşkale İlçesinde yapmış olduğu engelliler taraması, engellilerin istihdam edilmesi ve toplumda engellilere karşı duyarlılık ve farkındalık oluşturma çalışması vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı.

Aşkale İMKB Ticaret Meslek Lisesi Sağlık kulübü, Aşkale' de herhangi bir engeli bulunmayan insanlarla yapmış olduğu ''Kendini bir an engelli hisset'' etkinliği çerçevesinde engelli olmanın birey üzerindeki etkisi ve engelliler için daha duyarlı olma hususunu yaşayarak ve yaşatarak engelliler için daha duyarlı toplum oluşturulmasına katkıda bulundu. Ayrıca Aşkale esnafında ve Aşkale okullarında mavi kapak toplama kampanyası başlatıldı. Bu projeyle hem engellilerin umudunu artırmak hem de engellilerin mevcut durumlarının bir engel olmadığını benimsetmek hedeflendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.