İlçeler Haber Girişi : 26 Ocak 2012 18:20

Yazarlar Birliği'nden Başkan Bulutlar'a plaket

Yazarlar Birliği'nden Başkan Bulutlar'a plaket
Erzurum Yazarlar Birliği 5. Olağan Genel kurulunda bir yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirerek yeni yönetim kurulunu oluşturdu.
Erzurum Ajans-Erzurum Yazarlar Birliği 5. Olağan Genel kurulunda bir yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirerek yeni yönetim kurulunu oluşturdu.
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı Rıdvan Canım, Türkiye Yazarlar Birliği’nin genel merkez ve şubeler düzeyinde Türkiye genelindeki faaliyetlerinden söz ederek Türkiye Yazarlar Birliği’nin Türkiye ve Erzurum kültürüne katkılarını anlattı.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’e destek ve ilgisinden dolayı teşekkür eden Canım, toplantıya katılan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a ayrıca destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederek Palandöken Belediyesinin yayınlamış olduğu kitaplar ve özellikle Erzurum takvimi ile ilgili olarak kendisini kutladıklarını ifade ederek Yazarlar Birliği adına Belediye Başkan Orhan Bulutlara, plaket verdi.

Canım,” Erzurum takvimi, Erzurum tarihi, kültür ve folklorunu, düşünce ve siyasi hayatının önemli isimlerini Erzurum halkının ve hatta Türkiye’de yaşayan Erzurumluların gündemine taşıyarak adeta küçük bir ansiklopedi gibi masalarımızda duvarlarımızda yerini almıştır. Başkan Bulutlar’a Erzurum Kültürü konusundaki duyarlığından dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz” dedi.

B
aşkan Bulutlar ise,” Bu anlamlı hediyeden dolayı Yazarlar Birliği yönetimine teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmaların ne kadar doğru olduğu aldığımız bu plaketle tescillenmiştir” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kürşat atmaca 01 Ocak 1970 02:00

    segili Atilla şayet bu şehrin kültürün katkına bulunan insanlar böylesine hoyratca eleştirilip siyasallaştırılyorsa o zaman hiç kimse elini birşeye sürmesin. kültür müdürlüğü de yapsın önüden alanmı var. böylesine güzel çalışma ödüllendiriliyorsa saygı duymak gerekir. Yerel yönetimler sadece karo, asfalt, çiçek böçek ili uğraşan kurumlar değildir. bu şehrin kültürene de el atmaları gerekiyor sayan bulutlar da böyle yapmıştır. Eleştirmek elbete güzel bir objedir ama sırf eleştirmek için eleştirmek yapılamaz. Atilla Bey eleştiriken dadaşa yakışır bir biçim de eleştir. Soy adı olmayan bir kişini soyun dan şüpe ile bakılır bunun bilmiyorsan öğren.

  • Atilla 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın başkanım aldığınız anlamlı hediye değil. Sizi yanıltmışlar halk arasında ve yayınlanan anketlerde en başarısız belediye başkanı olduğunuz gösteriliyor. size hitaben konuşulan ” Erzurum takvimi, Erzurum tarihi, kültür ve folklorunu, düşünce ve siyasi hayatının önemli isimlerini Erzurum halkının ve hatta Türkiye’de yaşayan Erzurumluların gündemine taşıyarak adeta küçük bir ansiklopedi gibi masalarımızda duvarlarımızda yerini almıştır. Başkan Bulutlar’a Erzurum Kültürü konusundaki duyarlığından dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz” cümleleri sizi yanıltmasın çünkü sayılan bu hizmetler Kültür Turizm İl Müdürlüğünün görev alanına girmekte olup bu kurumun yayınlamış olduğu eserlere bakarsanız çok kapsamlı, kaliteli ve kalıcı olduğu görülür. Erzurum kültürü bir takvim yaprağı ile anlatılmaz. Gün bitince yaprakta yok olur. Bence Belediye başkanı ve belediye yapmış olduğu hizmetleriyle ve uygulayacağı hizmet projeleri ile anlatılıp ödüllendirilmelidir. Farklı kulvarlardan gelen abartılı mesaj ve ödüllere itibar edenler asli görevlerinin dışına çekildiği için görev süresinin sonundaki değerlemede düşük not aldıkları için ya aday edilmezler veya kazanamazlar. Selam ve sevgilerimle iyi çalışmalar dilerim.