Ekonomi Haber Girişi : 13 Mart 2014 12:32

Yeni istihdamlar için imzalar atıldı

Yeni istihdamlar için imzalar atıldı
Erzurum'da istihdam rekorunu elinde bulunduran Turkcell Global Bilgi, İŞ-KUR'la imzaladığı protokolle 150 kişiyi daha iş sahibi yapacak.
Erzurumajans-Erzurum'da istihdam rekorunu elinde bulunduran Turkcell Global Bilgi, İŞ-KUR'la imzaladığı protokolle 150 kişiyi daha iş sahibi yapacak.

Erzurum'da yaklaşık 2 bin kişiyi istihdam eden ve kentte istihdam rekorunu elinde bulunduran Turkcell Global Bilgi, yeni istihdamlar için İŞ-KUR'la protokol imzaladı. Bu protokolle İş-Kur üzerinden eğitimlerini tamamlayan 150 kişi işbaşı yapacak. Bu sayının yıl sonuna kadar bin kişiyi bulması bekleniyor.

İmza törenine İş-Kur İl Müdürü Tacettin Ötügen, Turkcell Global Bilgi iş ortağı Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener ile Turkcell Global Bilgi Halkla İlişkiler Uzmanı Memduh Çolak katıldı. Turkcell'in istihdama sağladığı katkının memnuniyet verici olduğunu belirten İş-Kur Bölge Müdürü Tacettin Ötügen, İş-Kur'la Turkcell Global bilgi arasında imzalanan protokolle iş bekleyen yeni gençlerimize de istihdam kapısını açmış olduk. İŞ-KUR üzerinden eğitimlerini tamamlayacak olan bu gençlerimiz işbaşı yapacaklar. Bu sayının yıl sonuna kadar bini bulmasını bekliyoruz" dedi.

Turkcell Global bilgi iş ortağı Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener ise son 5 yıldır istihdam şampiyonu olan Turkcell Global Bilgi'nin istihdama devam edeceğini ifade etti.

Daha sonra İş-Kur İl Müdürü Tacettin Ötügen ile Turkcell Global Bilgi iş ortağı Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener arasında protokol imzalandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.