Bölge Haber Girişi : 01 Nisan 2010 13:37

Yıldız Boks Milli Takımı Palandöken'de!

Yıldız Boks Milli Takımı Palandöken'de!
Yıldız Boks Milli takımı, Palandöken'deki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde kampa girdi. Kampa 50 sporcu yer alıyor.

Erzurum ajans-Yıldız Boks Milli takımı, Palandöken’deki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde kampa girdi. Kampa 50 sporcu yer alıyor. Yıldız Boks Milli takımının 2. Güç Geliştirme ve Kondisyon Kampı Palandöken’de bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Eğitim Kamp ErzurMerkezi’nde başladı. 13 gün sürecek olan kampta 10 antrenör ve 50 sporcu katılıyor. Palandöken Dağında güç ve oksijen depolayan Yıldız Milli Boks takımı, taktik idmanlarını da Palandöken Belediyesi Spor Salonu’nda yapıyor. Yıldız Boks Milli takımı, Teknik Direktörü Sefer Karataş yönetiminde kampta Vahdettin İçsever, Şener Seyrek, Turgut Dereköylü, Melih Kaya, Oral Aslan, Hüseyin Tekin, Haydar Haloğlu ve Mehmet Kayhan gibi antrenörler görev yapıyor. Haziran’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonasına hazırlandıklarının altını çizen Yıldız Boks Milli takımı Teknik Direktörü Sefer Karataş, hazırlıkların çok iyi gittiğini belirterek, “Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a bu kamp nedeniyle müteşekkiriz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Palandöken Belediyesi bize çok iyi bir çalışma ortamı oluşturdu. Amacımız 13 gün boyunca Erzurum’da en iyi şekilde Avrupa şampiyonasına hazırlanmak. Bu anlamda da çalışmalarımız çok iyi geçiyor” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.