Spor Haber Girişi : 10 Nisan 2012 16:15

Yıldız futbolcular sahada buluştu

Yıldız futbolcular sahada buluştu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okullararası Yıldızlar Futbol Grup Birinciliği maçları başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okullararası Yıldızlar Futbol Grup Birinciliği maçları başladı.
1 Nolu Sentetik Sahada oynanan Okullar arası Futbol Grup Birinciliği maçlarına Erzurum, Erzincan, Tunceli, Kars, Artvin, Bayburt, Iğdır, Ağrı ve Ardahan illeri olmak üzere toplam 9 ilin takımı katıldı.
Milli Eğitim Müdürlüğü İl Spor Koordinatörü Alpaslan Topçu, 9 takımın katıldığı maçların üç grupta tek devreli lig usulüne göre oynandığını belirterek, üç grup liderinin tur atlayacağını ve yarı finallere yükseleceğini belirtti.
Bu arada 1 Nolu Sentetik Sahada oynanan maçları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şefi Bülent Tilkidöğen ve Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim ile okul yöneticilerinin de izlediği maçlar kıran kırana geçiyor.
Erzurum’u grup maçlarında temsil eden Antrenör Fatih Kula yönetimindeki Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu, ilk maçında Erzincan Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nu farklı bir skorla mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.