Spor Haber Girişi : 27 Eylül 2012 15:15

Yılmaz, kamplardan kamplara konuşuyor

Yılmaz, kamplardan kamplara konuşuyor
Erzurum’un judodaki gurur kaynaklarından biri olan Erzurum Telekomsporlu Nurcan Yılmaz, Bayanlar Dünya Kupası Judo Hazırlık kampına davet edildi.
Erzurum Ajans-Erzurum’un judodaki gurur kaynaklarından biri olan Erzurum Telekomsporlu Nurcan Yılmaz, Bayanlar Dünya Kupası Judo Hazırlık kampına davet edildi.
Erzurum’un son yıllarda judoda yetiştirdiği en önemli sporculardan biri olan Telekomsporlu Nurcan Yılmaz’a yine Milli davet geldi. Yılın 12 ayının büyük bir bölümünü Milli takım kamplarında ve müsabakalarında geçiren Antrenör Yalman Karagülle yönetimindeki Erzurum Telekomsporlu Nurcan Yılmaz, şimdi de Bayanlar Dünya Kupası Judo Hazırlık Kampı için İstanbul’a davet edildi. Nurcan Yılmaz’ın da yer aldığı Mlilli takım aday kadrosunun kampı 29 Eylül-05 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek.

NURCAN BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ


Milli Judocu Nurcan Yılmaz’ın Dünya Kupası için Bayan Milli takımına davet edilmesi hem antrenörü Yalman Karagülle’yi hem de Erzurum Telekomspor yönetimini gururlandırdı. Kamp sonrası İstanbul’da yapılacak olan Dünya Kupası’nda Nurcan Yılmaz’ın şampiyonluk kürsüsüne çıkacağına inandıklarını belirten Telekomspor Başkanı Sakıp Kılıç, Milli judocuya şimdiden kulüp olarak güvendiklerini söyledi. Kılıç, “Başarılı atletlerimizin ve voleybol takımımızın yanı sıra Nurcan Yılmaz’da antrenörümüz Yalman Karagülle yönetiminde oldukça başarılı bir performans sergilemektedir. Kendisinin Dünya Kupasında da başarılı olacağından kuşkumuz yok. İnanıyorum ki, Nurcan madalya ile Erzurum’a dönecek” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.