İlçeler Haber Girişi : 12 Ağustos 2013 18:33

Yılmaz bayramını güney ilçelerinde geçirdi

Yılmaz bayramını güney ilçelerinde geçirdi
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, bayramını Tekman, Hınıs, Karayazı ve Karaçoban'da geçirdi.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, bayramını Tekman, Hınıs, Karayazı ve Karaçoban'da geçirdi.

AK Parti Genel Başkanı Tayip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda bayramını Erzurum'un güney ilçelerinde geçiren Milletvekili Adnan Yılmaz, ilçelerde ilk bayramı olan taziye evlerini gezerek başsağlığı diledi.

Halkın sorunlarına da dinleyen AK Parti Milletvekili Yılmaz, bayram olmasına rağmen birçok sorunu yerinde çözdü. Erzurum ve Ankara'da çözümlenmesi gereken sorunlarında notunu danışmanı Zafer Atik'e aldırdı.

Bayramın birinci ve ikinci günlerini Tekman, Hınıs, Karayazı ve Karaçoban'da geçirmekten mutlu olduğunu söyleyen Milletvekili Yılmaz, "Bayramda seçmenimizin ayağına kadar gittim. Hem ilk bayramı olan taziye evlerini gezdim ve sorunlarını dinledim. Genel Başkanımızın talimatları da böyle" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • pasinler25 01 Ocak 1970 02:00

    Ak Parti`nin etekleri tutuştu. Tabi köylerde büyükşehire oy kullanacak. Eğer BDP büyükşehir adayı çıkartırsa bahse olan ilçelerden ve köylerinden oyların büyük çoğunluğu BDP`ye çıkacak buda AKP`nin oylarının düşeceğini bildikleri için orada çalışmaya başladılar. Belki bazı arkadaşlarımız bilmez hatırlatayım Erzurum Genel Meclisinde yani yerel anlamda MHP değil BDP ikinci partidir. İl Genel Meclisinde BDP`nin 8, MHP`nin ise 5 meclis üyesi vardır. Bu yılda büyükşehire herkes oy kullanacak dolayısıyla BDP daha çok oyunu artıracak gözüküyor. Güney ilçelerinde seçmenlerin ilk önceliği BDP ye oy kullanmak olacak. Bu seçimde onlarda Erzurum`da ne kadar varlık göstereceklerinin seçimi olacağı için oyların çoğu AKP`ye değil BDP`ye gidecek.