Bölge Haber Girişi : 08 Haziran 2011 16:08

Yılmaz dünya kupası için Lizbon'a uçtu!..

Yılmaz dünya kupası için Lizbon'a uçtu!..
Erzurum Türk Telekomspor'un judodaki milli gururu Nurcan Yılmaz, Portekiz'de yapılacak olan Bayanlar Dünya Kupası Judo Müsabakaları'nda ülkemizi temsil edecek.

Erzurum Ajans-Erzurum Türk Telekomspor’un judodaki milli gururu Nurcan Yılmaz, Portekiz’de yapılacak olan Bayanlar Dünya Kupası Judo Müsabakaları’nda ülkemizi temsil edecek.

Erzurum Türk Telekomspor’un Milli Judocusu Nurcan Yılmaz, yeni bir başarıya imza atmak için Portekiz’e uçtu. 11 Haziran’da Portekiz’in Başkenti Lizbon’da yapılacak olan Bayanlar Dünya Kupası Judo Müsabakaları’nda 63 kiloda ülkemizi Nurcan Yılmaz temsil edecek. Erzurum Türk Telekomspor’un Milli yıldızı Nurcan Yılmaz’ı Erzurum Telekomspor Antrenörü Yalman Karagülle Havalimanı’ndan Portekiz’e uğurladı. 63 kiloda tatamiye çıkacak olan Nurcan Yılmaz, hedefinin dünya kupasında birincilik kürsüsüne çıkmak olduğunu belirtti.

Erzurunm Türk Telekomspor Judo Antrenörü Yalman Karagülle ise Milli judocu Nurcan Yılmaz’ın altın bir yıl yaşadığını belirterek, sporcusundan Portekiz’in Lizbon kentinde yapılacak olan Dünya Kupası Müsabakaları’nda da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Erzurum Türk Telekomspor Başkanı Ahmet Keleş’te Milli judocuya kulüp olarak Portekiz’e uçmadan önce başarı dileğinde bulunarak, kendisinden madalya beklediklerini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.