Siyaset Haber Girişi : 13 Temmuz 2012 12:00

Yılmaz ve Saygılıoğlu cağ kebabı kesti

Yılmaz ve Saygılıoğlu cağ kebabı kesti
AK Parti Milletvekili Yılmaz ile Erzurum'un sevilen bürokratı eski müsteşar Saygılıoğlu birlikte 'cağ kebabı' kesti hasret giderdiler.
Erzurum Ajans-TBBM’nin yaz tatiline girmesi ile üç aylık tatilini Erzurum’da geçiren Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum’un sevilen eski Müsteşar ve Gazi Üniversitesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Saygılıoğlu ile bir araya gelerek hasret giderdiler. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu ile birlikte Erzurum’un ismiyle özdeşleşen meşhur ‘çağ kebabı’ keserek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

“ERZURUM BENİM İÇİN ÖNEMLİ”

“Erzurum benim için önemli” diyerek tatilini Erzurum’da geçiren AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, beraberinde Erzurum’a gelen eski Gümrük Müsteşarı ve Ankara Gazi Üniversitesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Sayğılıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu ile birlikte hasret giderdi.

ERZURUM HATIRASI: ÇAĞ KESTİLER

“Benim memleketim, memleketimi her zaman özlüyorum’ diyen eski Müsteşar ve Maliye Profesörü Dr. Nevzat Saygılıoğlu,”Benim memleketim, doğup büyüdüğüm yerde bulunmak ve hele hele hemşerilerimle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. “ dedi.
Milletvekili Yılmaz, Prof.Dr. Sayğılooğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Tavlaşoğlu ile birlikte Erzurum’un ismiyle özdeşleşen çağ kebabını kesmenin mutluluğunu yaşadılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.