Medya Haber Girişi : 15 Kasım 2011 12:14

Yılmaz`ın ismini yaşatmak istiyorlar

Yılmaz`ın ismini yaşatmak istiyorlar
Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Van depreminde göçük altında kalarak haber şehidi olan Sebahattin Yılmaz’ın ismini yaşatmak için harekete geçti.
Erzurum Ajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Van depreminde göçük altında kalarak haber şehidi olan Sebahattin Yılmaz’ın ismini yaşatmak için harekete geçti.

İletişim Fakültesi Mavi Nokta Platformu tarafından Erzurumlu Şehit Gazeteci Sebahattin Yılmaz’ın adını yaşatmak için çalışma başlatıldı. Öğrenciler Yılmaz’ın ismini okullarında yaşatmak için facebook’ta kampanya başlattılar.
Öğrenciler Facebook’ta şu görüşlere yer verdiler:

“İletişim Fakültesi Mavi Noktalar Platformu tarafından Van depreminde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Erzurumlu Van DHA muhabiri Sebahattin Yılmaz’ın Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinde isminin yaşatılması için açılmış bir sayfadır. İletişim Fakültesi öğrencilerinin meslek büyüğüne saygısıdır, vefasıdır.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.