Türkiye Haber Girişi : 21 Temmuz 2015 15:30

Yol-İş Şube Başkanı Kaya: Türkiye tehdit altında

Yol-İş Şube Başkanı Kaya: Türkiye tehdit altında
Yol-iş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Recayi Kaya, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 vatandaşın hayatını kaybetmesi ve çok sayıda kişinin yaralanması ile ilgili bir açıklama yaptı.
Erzurumajans-Yol-iş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Recayi  Kaya, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 vatandaşın hayatını kaybetmesi ve çok sayıda kişinin  yaralanması ile ilgili bir açıklama yaptı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir katliam yaşandığını ifade eden Yol-iş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Recayi Kaya,  terörü lanetlediklerini söyledi.

Kaya,"Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde teröristlerce gerçekleştirilen patlamada 32 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 100'ün üzerinde vatandaşımızda yaralanmıştır. Son yıllarda Reyhanlı'dan sonra meydana gelen bu katliam büyük üzüntü yaratmış ve ülkemizi yasa boğmuştur. İnsanlık nasibini almamış caniler vahşice katliamlarına bir yenisini eklemiştir. Bayram öncesi günlerde intihar bombacılarının ülkemize sızdığı yada sızacağıyla ilgili emniyetin uyarıları ayrıca ülkemizde IŞİD olarak bilinen vahşi terör örgünün "uyuyan" hücreleri olduğu dile getirilmektedir. Gelinen noktada Suriye, IŞİD ve istihbarat politikaları gözden geçirilmelidir. Türkiye tehdit altındadır. Failler, sorumlular bulunmalı ve hesap sorulmalıdır. Aynı gün Adıyaman'da teröristlerle güvenlik güçleri arasında meydana gelen çatışmada ise bir askerimiz şehit olmuş, iki askerimizde yaralanmıştır.Ülke olarak, canımızı yakan  bu alçakça saldırılarda şehit olan askerimize ve yaşamını yitiren yurttaşlarımıza  Allah'tan rahmet, ailelerine  ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı, yaralılara  acil şifalar diliyoruz.Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanlığı olarak terörü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz." dedi 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.