Spor Haber Girişi : 26 Mart 2013 13:45

Yolspor'un güreşçileri Tokat yolcusu

Yolspor'un güreşçileri Tokat yolcusu
Erzurum'un en köklü spor kulüplerinden biri olan Yolspor, faaliyet gösterdiği bütün spor dallarında başarılı olurken, Kulüp Başkanı Sabri Gökhan Genç'te Ata sporumuz güreşte başarılı olan pehlivanları ve hocalarını kutladı.
Erzurumajans-Erzurum'un en köklü spor kulüplerinden biri olan Yolspor, faaliyet gösterdiği bütün spor dallarında başarılı olurken, Kulüp Başkanı Sabri Gökhan Genç'te Ata sporumuz güreşte başarılı olan pehlivanları ve hocalarını kutladı.

Genç, geçtiğimiz hafta Erzurum'da yapılan Genç Erkekler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olarak Altın Madalya kazanan Mehmet Erzincanlı ile antrenörü Yaşar Sifil ve Güreş Şube Sorumlusu Aslan Sertoğlu'nu kutladı. Genç, "Mehmet Erzincanlı bizim gururumuz olmuştur. İnşallah kendisi Dünya şampiyonu da olacak" dedi. Genç daha sonra Tokat'ta yapılacak olan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasına katılacak olan sporcuları uğurlayarak kendilerine başarılar diledi.

TOKAT'A GİTTİLER

Erzurum Yolspor'dan 8, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi'nden de 2 sporcu olmak üzere on güreşçi, 29-31 Mart 2013 tarihlerinde Tokat'ta yapılacak olan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası için bu ile gitti. Kafilede Yolspor Antrenörü Yaşar Sifil ve GEM Antrenörü Abdulcelil Köseoğlu yer alıyor. Kafilede Yolspor'dan 42 kiloda Bülent Deveci, 46 kiloda Fatih Güzeloğlu, 50 kiloda Tayyip Aybar, 54 kiloda Mehmet Erzincanlı, 69 kiloda Gökhan Sucu, 69 kiloda Uğur Özdemir, 84 kiloda Mustafa Kavçin, 54 kiloda Kürşat Arık ile Erzurum GEM'den 42 kiloda Yunus Emre Coşkun ve 58 kiloda Miraç Kartal bulunuyor.

HEDEF KUPALARI TOPLAMAK

Yolspor Kulübü'nün Güreş Şube Sorumlusu Aslan Sertoğlu, güreşçilere destek veren Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok ile Kulüp Başkanı Sabri Gökhan Genç'e teşekkür etti. Sertoğlu, "Erzurum, Ata sporumuz güreşin beşiğidir. Yolspor'da yıllardır Erzurum ve Türk güreşine hizmet ederek, Antrenörümüz Yaşar Sifil sayesinde batı illerine güreşçi ihraç eden kulüp haline gelmiştir. İnanıyorum ki, Yaşar ve Celil hocamız yönetiminde Tokat'a giden güreşçilerimiz de madalyaları toplayarak Erzurum'a dönecekler. Ben kendilerine başarılar diliyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.