Erzurum Haber Girişi : 29 Haziran 2021 12:49

Yüreklere dokundu!

Yüreklere dokundu!
Selami Altınok ilçe ilçe gezdi!

ERZURUM AJANS - Berhiv Hatice DİLER / İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum’da hemşerileriyle bir araya geldi. İlçe turları yapan Altınok’a ilgi büyüktü.

 

 

Erzurum’un İspir, Pazaryolu, Karaçoban ve Karayazı ilçelerinde incelemelerde bulunan AK Partili Selami Altınok, ilk durağı İspir’de vatandaşlarla buluştu. İlçe teşkilatı ile esnafı ziyaret eden Milletvekili Altınok, daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ve teşkilat üyeleriyle istişarelerde bulunup çalışmaları değerlendirdi.

 

 

 

 

Daha sonra Pazaryolu’na geçen Altınok, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Kaplan, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla ilçe meydanındaki kahvede sohbet etti. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek not alan Altınok, “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmenin keyfini yaşıyoruz. Sağolsunlar partimize gösterdikleri teveccüh her geçen gün artıyor” dedi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş Nuri. 30 Haziran 2021 21:49

    Asla size oy vermem. Narmanlı nerde ipsiz sapsız var onları işe koymak için uğraşıyorsunuz. Ptt hastane vb. Diğer yörenin insanı ne olacak.

  • Qwx 30 Haziran 2021 17:50

    Sakın bana gelmeyin.Erzurum sizin dönemde en çok küçülen yok olan şehirdir sakın ama sakın gelmeyin...

  • çırçırlı 30 Haziran 2021 09:58

    İşsizliğe fakirliğe El sıkmak ne çözüm nede çare oluyormu ?

  • Tuğba yurt 29 Haziran 2021 18:57

    Tutuştular