Spor Haber Girişi : 31 Temmuz 2023 14:10

Yuvanıza hoş geldiniz

Yuvanıza hoş geldiniz
Erzurumspor Kulübü Sosyal Medya ekibi takım kaptanları Mustafa Yumlu, Eren Tozlu ve Mustafa Akbaş'ın ardından takımına geri dönen diğer oyuncular için de özel klipler hazırlayarak kamuoyu ile paylaştı.

Erzurumspor Kulübü Sosyal Medya ekibi takım kaptanları Mustafa Yumlu, Eren Tozlu ve Mustafa Akbaş’ın ardından takımına geri dönen diğer oyuncular için de özel klipler hazırlayarak kamuoyu ile paylaştı.

 

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, takıma son katılan oyunculardan Celal Hanalp, Alican Özfesli ve Mikhail Rosheuvel için özel klipler hazırlayarak yuvaya dönüşlerini kutladı. Takım kaptanları Mustafa Yumlu, Eren Tozlu ve Mustafa Akbaş’ın ardından sözleşmesi bitmesine rağmen kulübe geri dönen üç futbolcu için özel klip hazırlayan Erzurumspor Sosyal Medya ekibi, üç futbolcu ile yeniden anlaşıldığını duyurdu.

 

Nice gol sevinçleri yaşaman dileğiyle

 

Genç orta saha oyuncusu Alican Özfesli için “Şanlı formamız altında nice gol sevinçleri yaşaman dileğiyle…Yuvana yeniden hoş geldin Alican Özfesli!” ifadelerini kullanan mavi-beyazlı kulüp, “Yuvana yeniden hoş geldin, Celal Halalp” ifadeleriyle genç futbolcuyu onore etti. Erzurumspor Sosyal Medya ekibi, Hollandalı futbolcu Mikhail Rosheuvel için de “Welcome back home Mikhail! (Evine hoş geldin).”  İfadelerine yer verdi.

 

Koç’ta işlem tamam

 

Erzurumspor Kulübü tecrübeli kanat oyuncusu Süleyman Koç ile de büyük olasılıkla anlaştı. Tecrübeli oyuncunun da bugün şehre gelmesi bekleniyor.

 

Esterala da son rötuşlar

 

Mavi-beyazlı takımda Angolalı oyuncu Estrela’da her an futbolcu arkadaşlarının arasına dönebilir. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Estrela’nın transferindeki ufak tefez pürüzlerin giderildikten sonra tekrar Erzurumspor’a imza atacağını belirtti. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.