Spor Haber Girişi : 28 Şubat 2012 17:58

Yüzmede Türkiye şampiyonu oldu

Yüzmede Türkiye şampiyonu oldu
Görme engelli Zafer Şam, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu.
Erzurum Ajans-Görme engelli Zafer Şam, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu.
Giresun’da yapılan Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil eden Erzurumlu Zafer Şam birinci olarak Erzurum’a yüzmede ilk kez Türkiye şampiyonluğunu kazandıran sporcu olarak tarihe geçti. Yıldız sporcu ayağının tozu ile kazandığı şampiyonluk madalyası ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti.
Yüzme Havuzu görevlilerinden Cevdet Uluç ve antrenörleri ile birlikte Çintimar’ı ziyaret eden şampiyon yüzücü Erzurum adına tarihe geçtiği için mutlu olduğunu söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Tarıkdaroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette şampiyon yüzücüyü tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yıldız yüzücüye çeşitli hediyeler verdi. Zafer Şam’ın kazandığı Türkiye şampiyonluğu madalyasının Erzurum için bir ilk olduğunu belirten Çintimar, “Bu sporcumuz büyük bir başarıya imza atmıştır. Kendisini ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Bu tür başarılarda son yıllarda yüzme havuzumuzun kapılarının devamlı açık olmasının da etkisi çok büyük” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.