Spor Haber Girişi : 20 Ocak 2015 23:07

Zaferin fotoğrafı... Erkan Zengin Trabzonspor'da

Zaferin fotoğrafı... Erkan Zengin Trabzonspor'da
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Ersun Yanal, İsveç'te bir araya geldikleri Erkan Zengin'i bordo mavili kulübe gelmeye ikna etti.
Erzurumajans-Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Ersun Yanal, İsveç'te bir araya geldikleri Erkan Zengin'i bordo mavili kulübe gelmeye ikna etti.

Yılan hikayesine dönen Erkan Zengin transferi nihayet sonuçlandı.

Trabzonspor, daha önce kulübüyle anlaşma sağladığı Erkan Zengin'i ikna etmeyi başardı.





Türk asıllı İsveçli futbolcuyla görüşmek için bu sabah özel uçakla İsveç'e giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, CEO Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal; Erkan Zengin'i Stockholm'deki evinde ziyaret etti. Üçlüye, Yanal'ın menajeri Metin Korkmaz da eşlik etti. Görüşme sonrası, tüm kırgınlıklar rafa kaldırıldı ve taraflar el sıkıştı. Daha sonra ise özel uçakla tekrar Türkiye'ye hareket edildi.


ERKAN ZENGİN BOMBALADI


Bordo mavili kulüp, Erkan Zengin'in bonservisi için Eskişehirspor ile 2 milyon 250 bin Euro karşılığında anlaşma sağlamıştı.

Erkan ise, Fenerbahçe'de oynamak istediğini defalarca ifade etmişti.

İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal, anlaşma sağlanmasının ardından Erkan Zengin ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

ERKAN ZENGİN'İ GETİRMEYE GİTTİLER


ERKAN ZENGİN'DEN TRABZONSPOR MESAJLARI

Erkan Zengin, bordo mavili camiaya ilk mesajlarını kulübün sosyal medya hesabında yayımlanan 14 saniyelik videoyla verdi. Zengin, burada yaptığı açıklamada, transferinin herkese hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Ben Trabzonspor'a imza attım. Çok büyük bir şehre geliyorum. Futbol tutkusu olan bir şehre geliyorum. Allah izin verirse hep beraber çok büyük başarılara imza atacağız" ifadesini kullandı.

Erkan Zengin'in bugün İsveç'te bir araya geldiği Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal ile saat 21.00'de özel uçakla Trabzon'a hareket etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.