Erzurum Haber Girişi : 19 Kasım 2012 17:45

Ziraat bankası şube müdürü göreve başladı

Ziraat bankası şube müdürü göreve başladı
Hisarcık ilçesi Ziraat Bankası Şube Müdürü Güven Alpsoy yeni görevine başladı.
Erzurumajans-Hisarcık ilçesi Ziraat Bankası Şube Müdürü Güven Alpsoy yeni görevine başladı.

Eski Müdür Adil Işık’ın emekli olmasıyla boşalan Hisarcık Ziraat Bankası Müdürlüğü'ne Ziraat Bankası Ankara Dışkapı Şubesi Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi Güven Alpsoy atandı.

1964 Erzurum doğumlu Alpsoy, ilk orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Memuriyet görevine 1986 yılında Ankara’da Emlak Bankasında güvenlik Görevlisi olarak başladı. Daha sonra Emlak Bankasının Ankara A.ş.o.t, Gökdelen ile Yenişehir, şubelerinde memur, veznedar ve şef görevlerinde bulunduktan sonra 1995 yılında Emlak Bankası Mali Tahlil ve İstihbarat Daire Başkanlığında şef ve 2. Müdür görevlerinde bulunduktan sonra 2002 yılında Ziraat Bankası Ankara Yenişehir Şubesinde Yönetmen Yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra Balgat Ticari Şubede Yönetmen ve son olarak Ziraat Bankası Ankara Dışkapı Şubesi Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi görevlerinde bulundu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Alpsoy evli ve 2 çocuk babası.
Alpsoy, yaptığı açıklamada, " Hisarcık ilçesi çok hoşuma gitti. Halkı çok saygılı, sorunsuz sakin bir Anadolu ilçesi. Burada müşterilerimize elimizden gelen en kaliteli bankacılık hizmetleri vermeye çalışacağız." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.