Erzurum Haber Girişi : 26 Haziran 2022 14:17

10 dakika yağdı bu hale geldi

10 dakika yağdı bu hale geldi
Erzurum'da etkili olan sağanak yağış, yaya ve araç trafiğini adeta felç etti. Milyonlarca liranın harcandığı alt yapı bir kez daha kendini gösterdi! Asfalt yol çöktü.

ERZURUM AJANS / Erzurum’da öğlenden sonra etkisini artıran yağışlar, ulaşımda aksamalara neden oldu.

 

Aşırı yağmur nedeni ile Yakutiye ilçesindeki Çaykara Caddesinde asfalt yol çöktü. Esnafın ihbarı üzerine olay yerine giden Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, göçüğün etrafını güvenlik şeridi ile kapattı. Milyonlarca liranın harcandığı alt yapı çalışmalarının işe yaramadığı bir kez daha görüldü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Akademik yorumcu 27 Haziran 2022 00:33

    Ön düzenleri bozan yer üniversite içerisine konan atlatmalardır 10 metre arayla konulmuştur burası yeni tasarım üniversitesimidir yoksa vatandaşa zulüm eziyet yolumudur. Alt düzem ön düzen rot rotiller mahvoluyor lütfen buna son verin

  • Dadaşın birisi 26 Haziran 2022 21:26

    ???? 3 ayda bir ön düzen yaptırmama sebep olan belediye Allah hakkımı sorsun. Düz bir şekilde gittiğim tek yol Çat yolu. Onun dışında her yer pat küt. Bu çöken yer daha önce yine çökmüş araba yutmuştu. Ayıptır, yazıktır, günahtır.