Bölge Haber Girişi : 21 Mayıs 2011 00:03

17 Yaş altı kayakla atlama kampı başladı!..

17 Yaş altı kayakla atlama kampı başladı!..
Kayak Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 17 Yaş Altı Kayakla Atlama Kampı Erzurum'da başladı.

Erzurum Ajans-Kayak Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 17 Yaş Altı Kayakla Atlama Kampı Erzurum’da başladı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Türk Telekom Atlama Kuleleri’nde Kayakla Atlama Kampı start aldı. Kayak Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Kayakla Atlama Kampı 30 Mayıs 2011 tarihine kadar sürecek. Başantrenör Vosja Bajch, Yüksel Özkavcı, Bine Norcic (Rocco) Jure Radeleh (Micca) nezaretinde Erzurum’da kamp çalışmalarına başlayan minik kayakçılar, güç ve kondisyon depolarken teknik ve taktik atlayışlar da yapıyor.

YÜKSEL VE ÇİNTİMAR DA KAMPTA

Erzurum’da kampta bulunan 17 yaş altı kayakla atlama kampında Türkiye’nin ilk milli kayakla atlama sporcuları olma özelliğini elinde bulunduran isimlerden Faik Yüksel ve Muhammed İrfan Çintimar da yer alıyor. İki başarılı sporcu Erzurum’da kampta bulunmaktan bir hayli mutlu olduklarını ve bunun gururunu yaşadıklarını söylediler.

Türk Telekom Atlama Kuleleri hizmete girmeden önce yılın büyük bir bölümünü Slovenya, Polonya, Slovakya ve Avusturya gibi ülkelerde kamp yaparak geçirdiklerini ifade eden Milli Kayakçılar, “Yirmi beşinci Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarından önce yapılan test atlayışları sonucu Türk Telekom Atlama Kuleleri ilimizde hizmete girdi. Bu kulelerle gurur duyuyoruz. Şimdi de kamp çerçevesinde bu kulelerde antrenman atlayışları yapıyoruz” diye konuştular.

Kampta çalışma temposunun artacağını ifade eden teknik adamlar da atlama kulelerine övgüler yağdırıyor.

17 yaş altı kayakla atlama kampını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da sporculara ve teknik adamlara kamp boyunca destek vereceklerini ifade ederek, kamp için başarı dileğinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.