Erzurum Haber Girişi : 24 Şubat 2012 18:32

23. vergi haftası kutlamaları başlıyor

23. vergi haftası kutlamaları başlıyor
Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı bu yıl gelenekselleşen 23.Vergi haftası etkinliklerini 27 Şubat- 4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirecek.
Erzurum Ajans-Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı bu yıl gelenekselleşen 23.Vergi haftası etkinliklerini 27 Şubat- 4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirecek.
Erzurum Vergi Daire Başkanlığı Vergi Dairesi etkinlikleri 27 Şubat Pazar günü saat 09.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşuyla başlayacak ardından Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Valilik Makamı ve çeşitli kamu kuruluşları ziyaret edilecek. Etkinlik “Yeni Türk Ticaret Kanunun vergi ve muhasebe uygulamalarına getirdiği yenilikler” konulu panelle devam edecek.

Etkinlik kapsamında Vergi Dairesi Personelleri, Kızılay Derneği Erzurum şubesinde kan bağışında bulunacak. Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen vergi konulu slogan ve afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verilecek. Etkinlik 5 Mart Pazartesi günü saat 19.00’da Dedeman Skı Lodge Otel’de personel ve ailelerinin katılımıyla yapılacak yemek ve eğlence programıyla sona erecek.
Erzurum Gelir İdaresi Grup Müdürü Sefer Demir, Erzurum 2011 yılı vergi tahsilat oranlarına da değindi. Demir, 2011 yılında, Erzurum’un Türkiye geneline göre çok başarılı bir il olduğunu belirtirken vergi tahsilat oranlarının Türkiye’de yüzde 92.5 iken Erzurum’da bu oranın yüzde 94 olduğuna dikkat çekti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.