Bölge Haber Girişi : 14 Haziran 2010 00:12

AGD Palandöeken temsilciliği açıldı!..

AGD Palandöeken temsilciliği açıldı!..
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Palandöken Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Erzurum Ajans-Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Palandöken Şubesi düzenlenen törenle açıldı.
Anadolu Gençlik Derneği Palandöken Temsilcisi Halit Tuğra açılış töreninde yaptığı konuşmada, “AGD olarak insanlığın kurtuluşu gibi büyük bir mesuliyeti kuşandık. İnsanlık büyük bir buhranın eşiğindedir. Kaos ve kargaşanın hakim olduğu dünyaya yeni bir soluk getirmek gerekmektedir. Yeni bir dünya gayretli insanların çalışmalarıyla kurulacaktır. Bu konuda bizlere büyük görevler düşmektedir. Türkiye genelinde 30 yaşın altında 40 milyona yakın gencimize sahip çıkmak bizim insani, vicdani ve imani vazifemizdir. Gençlerin mesuliyetleri omuzlarımızdadır. Bizim bir tek gencimizin dahi kötü alışkanlıklara düşmesine tahammülümüz yoktur. Erzurum dini ve tarihi açıdan önemli bir şehirdir. Nene Hatun’a yakışır işlerin yapılması gerekir” dedi.
Tuğra, AGD olarak yaz etkinlikleri kapsamında 7 haftalık bir çalışma programı belirlediklerini belirterek, bu süreçte Kur’an eğitimi, dini eğitim ve bir takım sosyal etkinlikler gerçekleştireceklerini bildirdi.
Açılış törenine ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.