Spor Haber Girişi : 03 Eylül 2014 17:49

Ahmet Cömert'te 1 Palandökenli sporcu

Ahmet Cömert'te 1 Palandökenli sporcu
Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında Palandöken Belediye spor Kulübünden 75 kiloda Mustafa Edeman turnuvaya davet edildi.
Erzurumajans-Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında Palandöken Belediye spor Kulübünden 75 kiloda Mustafa Edeman turnuvaya davet edildi.

Uluslar arası arenada yapılan en ciddi turnuva olarak gösterilen Ahmet Cömert Boks Turnuvası 7-14 Eylül tarihlerin de 20 ülkeden yaklaşık 300 sporcu ve antrenörlerin katılması beklenen turnuvaya Palandöken Belediyesi Spor kulübü sporcularından Mustafa Edeman 75 kiloda ülkemizi ve şehrimizi temsil etmek için katılacak. Palandöken Belediyespor Kulübünün Boks Takımının Milli Antrenörlerinden Gürkan Sönmez, Geçtiğimiz hafta milli takıma davet edilen milli sporcumuz Mustafa Edeman turnuvada milli takım adına mücadele edeceğini hayli zorlu geçecek turnuvada milli boksörümüzün derece yapmasını beklediklerini söyleyen Sönmez, Turnuvanın İstanbul ,Ataköy'deki Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gercekleştirileceğinin bilgisini verdi.

BAŞKAN BULUTLAR, "SPORCUMDAN DERECE BEKLİYORUM"

Türkiye de en köklü ve en sağlam alt yapıya sahip bir kulüp olduklarını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Yıllardır kulübümüz bir birin den değerli milli sporcu yetiştirmiş alt yapısı sağlam ve bir o kadar da köklü kulüptür. 7 ve 14 Eylül tarihlerin de yapılacak olan uluslar arası Ahmet Cömert Boks Turnuvasından milli sporcumuz Mustafa Edeman hem ülkemizi hem de şehrimizi en iyi şekil de temsil edeceğin den hiç şüphem yok. Kendisin den büyük başarılar ve dereceler bekliyoruz sporcumuzun başarılı olacağı inancım tamdır. Turnuvada tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.