Bölge Haber Girişi : 18 Şubat 2010 02:07

Ahmet Küçükler Salın'ı görevden aldı!..

Ahmet Küçükler Salın'ı görevden aldı!..
Geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerin ardından yakın çalışma arkadaşlarının bir çoğunun görev yerini değişen ve yeni atamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler Genel Sekreter İrfan Salın'ı da görevden aldı. Erzururm kamuoyu şimdi Salın'ın

Erzurum Ajans-Geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerin ardından yakın çalışma arkadaşlarının bir çoğunun görev yerini değişen ve yeni atamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler Genel Sekreter İrfan Salın'ı da görevden aldı.

Bir süre önce Başkan Küçükler tarafından sicil notu düşük verilen Salın, yetkileri elinden alınmış olarak görevine devam ediyordu.Bu arada yeni atanan ismin Küçükler'in çok yakını olduğu ve Salın'a görevden alındığının tebliğ edilmesinden sonra göreve başlayacağı öğrenildi.

Bilindiği üzere Başkan Küçükler, kısa bir süre önce de İmam Hatip Lisesi'nden öğretmeni olan Cahit Dumludağ'ı Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Daire Başkanlığı'na atamıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.