Siyaset Haber Girişi : 16 Aralık 2012 15:10

AK Parti Erzurum il teşkilatı toplandı

AK Parti Erzurum il teşkilatı toplandı
AK Parti Erzurum İl Başkanlığında yapılan istişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, il yürütme kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Başkanlığında yapılan istişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, il yürütme kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada, siyasette sinerjinin önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, kadın kolları üyeleriyle ortak toplantının bu amaçla yapıldığını ifade etti.
AK Partinin başarı trendinin her geçen gün arttığını kaydeden, Kılıç, teşkilattaki birlik ve beraberlik ruhunun bu başarıda önemli bir yer edindiğine vurgu yaptı.
Katılımcı yönetim için parti içi istişare toplantılarının önemine değinen Kılıç, siyasetin algı işi olduğunu Erzurum’daki oy potansiyelini artırarak için çalışmalarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Demir ise Erzurum’da kadın kolları üye sayısının 36 bine ulaştığını anımsatarak, kadın kollarının ana kademe ve gençlik kollarıyla ortak uyum içinde olduğunu söyledi.
Demir, kadınların siyasete aktif katılımının sağlanması için saha çalışmalarına ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından, Kılıç teşkilat üyelerinin sorularını cevaplandırdı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.