Siyaset Haber Girişi : 31 Mart 2012 17:30

AK Parti il Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti il Danışma Meclisi toplantısı yapıldı
AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Erzurum Ajans-AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya, AK Parti Afyon Milletvekili Ahmet Koca, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
 

 

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç’ın açılış konuşmasıyla başladı. Yasalaşan 4+4+4 kademeli eğitim sistemine değinen Kılıç, vatandaşlarımızın bu konuda en doğru şekilde bilinçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Toplantının Divanı Başkanlığını yapan AK Parti Afyon Milletvekili Ahmet Koca’nın gündeminde de 4+4+4 kademeli eğitim sistemi vardı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Koca, eğitim sistemiyle ilgili olarak ‘’Bu yasa halkımızın iradesiyle gerçekleştirilmiştir’’ dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Küçükler ise konuşmasında yapılmakta olan ve yapımına başlanacak projelerle ilgili bilgi verdi.
Toplantıda ayrıca en fazla üye kaydı yapan ilçe başkanlıklarının yöneticilerine de plaket verildi. Plaket sunumundan sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı basın mensuplarına kapalı olarak devam etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.