Siyaset Haber Girişi : 20 Kasım 2011 11:48

AK Parti siyaset akademisi başladı

AK Parti siyaset akademisi başladı
AK Parti Siyaset Akademisi, 2011 Dönemi Erzurum eğitimleri gerçekleştirilen ilk dersle başladı.
Erzurum Ajans-AK Parti Siyaset Akademisi, 2011 Dönemi Erzurum eğitimleri gerçekleştirilen ilk dersle başladı.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Koordinatörlüğü`nde düzenlenen Siyaset Akademisi 2011 Dönemi açılışı Palandöken ilçesindeki Kültür Merkezinde yapıldı.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, siyaset yapmanın önemini anlattı. Kılıç, şunları ifade etti:

“Siyasete ilgi duymak, siyaset yoluyla millete hizmet etme amacı gütmek bile başlı başına bir erdemdir. Çünkü siyaset, fedakarlık gerektirmektedir. Bu kış akşamı burada olmak yerine, ailenizle veya dostlarınızla olabilirdiniz ama buradasınız. Böylesi bir fedakarlık içinde bulunmak başlı başına onur duyulması gereken bir hadisedir.”

Siyaset Akademisini bitiren öğrencilerin ciddi bir birikim ve vizyon elde edeceklerini kaydeden Kılıç, “Siyaset Akademisi`nden mezun olduğunuzda, hem bireysel, hem toplumsal, hem ülke, hem de küresel bazda bir bilgi birikimine sahip olacak, çok farklı bir vizyon sahibi olduğunuzu göreceksiniz. Siyaset Akademisi, sizlerin siyaset yapma yolunda ciddi bir kazanım elde etmenize vesile olacaktır.” diye konuştu.

Siyaset Akademisi’nde elde edilecek diyalogların ömür boyu devam ettirilmesi gerektiğini kaydeden Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şunu unutmamak lazım, siyasetin malzemesi insandır. Burada elde edeceğiniz dostluklar ve diyaloglar sizi güçlü kılacaktır. Bu nedenle bunu ömür boyu devam ettirmeliyiz. Siyaset Akademisi’nin organizatörlerine ve emektarlarına buradan teşekkür ediyor, katılımcılara başarılar diliyorum.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.