Siyaset Haber Girişi : 21 Şubat 2024 16:09

AK Parti'ye 'meclis üyeliği garantisi'yle geçmiş!

AK Parti'ye 'meclis üyeliği garantisi'yle geçmiş!
Cumhur İttifakı?nın meclis üyesi adayları belirlendi. İYİ Parti'den istifa eden eski İl Başkanı Fatih Güneyin kendisine 7'nci sırada yer buldu. 'Meclis üyeliği karşılığında partiye geçti' iddiaları doğrulandı. AK Partili Küçükoğlu ne dedi, ne oldu?

"ESKİ İL BAŞKANIYLA PROBLEM YAŞADIK"

 

Geçen yıl 15 Kasım’da İYİ Parti Grup Toplantısında Genel Başkan Meral Akşener’in kürsüye davet ederek, “Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkan adayımız” diyerek tanıttığı eski İl Başkanı Fatih Güneyin, mevcut İl Başkanı Ensar Nuhoğlu ile problem yaşadıkları için partiden istifa ettiğini açıklamıştı.

 

 

“Meclis üyeliği garantisi aldı” iddialarıyla, beraberinde İYİ Parti İlçe Başkanları Ömür Dadaş ve Osman Temur ile AK Parti’ye geçen Fatih Güneyin, Meclis Üyeleri aday listesinde 7’inci sırada yer aldı.

 

Listelerin açıklanmasıyla iddialar doğrulanırken, meclis üyeliği pazarlığı da açığa çıkmış oldu. Bu arada Fatih Güneyin ile istifa ederek AK Parti’ye katılan Ömür Dadaş ve Osman Temur aday gösterilmedi.

 

 

AK PARTİ İL BAŞKANI KÜÇÜKOĞLU NE DEMİŞTİ NE OLDU?

 

Öte yandan AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Fatih Güneyin, Ömür Dadaş ve Osman Temur’un törenle partiye katılmasında rozetlerini takarken, kulislere yansıyan ‘meclis üyeliği pazarlığı’ iddialarına tepki göstermiş ve şu açıklamayı yapmıştı.

 

“Düşünün ki biz arkadaşlarımız ile bir otobüs ile yolculuğa çıktık. Yolda birileri denk geldi, ‘bunları at bizi al’ dedi. Biz hangi arkadaşımızı atıp yolda bulduklarımızı alalım? Böyle bir pazarlık söz konusu olamaz.”  Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MUSTAFA GÜLGEÇ 22 Şubat 2024 10:28

    HER ŞEY VATAN İÇİN.. !

  • ilhami aydın 22 Şubat 2024 09:21

    yeterki gelsin kim ne demiş ne yapmış önemli değil bahçelisi, numanı nasıl geldiyse bunlarda gelir işte. yakında göreceksiniz fetöcüler de gelecek

  • özdemir 21 Şubat 2024 16:56

    Sitasette bu kadar kıvırma olur :))))