Siyaset Haber Girişi : 27 Ağustos 2016 16:46

AK Partili İbrahim Aydemir: Milletvekiline tatil yok

AK Partili İbrahim Aydemir: Milletvekiline tatil yok
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Doğan Haber Ajansı (DHA) Erzurum Bürosunu ziyaretinde "Milletvekiline tatil yok" dedi.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Doğan Haber Ajansı (DHA) Erzurum Bürosunu ziyaretinde "Milletvekiline tatil yok" dedi.

DHA Bölge Temsilcisi Kadir Sabuncuoğlu ile bir süre görüşen Milletvekili İbrahim Aydemir, gazeteciliğin yalnızca olayları bildiren, olguları aktaran değil, aynı zamanda toplumun nabzını, öncelik ve hedeflerini de gündeme taşıyan, özellikli ve ayrıcalıklı bir görev olduğunu belirtti. Kamuoyu yönlendirmenin yanı sıra, hassasiyetleri paylaşmanın basınla oluştuğuna işaret eden Aydemir,  TBMM'nin yaz dönemine girdiğini hatırlatarak şunları söyledi:

"Milletvekilleri için tatil kavramı yoktur. Kamuoyunda tatil diye bilinenin aslında parlamento ve parlamenterler için yaz çalışma dönemidir. Biz de, bu çalışmalar kapsamında Erzurum'da vatandaşlarımızla birlikteyiz. İlçe ilçe, köy köy geziyor, sorunları yerinde tespitle çözüm için gayret sarf ediyoruz. İnşallah bu dönem Erzurum'un çok daha mesafe alacağı bir zaman kesiti olacaktır."

İbrahim Aydemir, DHA'da son siyasi gelişmeleri de değerlendirdi. 15 Temmuz darbe girişiminde Türk Basınının üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirdiğini, demokrasi ve insan hakları bağlamında ciddi bir duyarlılık sergilediğine dikkat çeken Milletvekili Aydemir,  şöyle devam etti:

"İçinde bulunulan dönemde, milli birlik ve bütünlüğü sonlandırmak isteyenlerin, devletin dirliği, vatanın birliği, milletin beraberliğine göz diktiğini, hain ve sinsi emellerini kardeşler arasında fitne senaryolarıyla ifade ettiklerini hepimiz görüyoruz. Basınımızın değişmez önceliği, kıblesi bir, bayrağı bir, devleti bir, vatanı bir, inanç noktasında milleti bir olan kardeşler arasına nifak sokmak isteyenlere 'haber haber, yorum yorumdur' demek, onların sesi olmamaktır. Bu noktada sergilenen duyarlılığa minnettarız."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.