Kültür-Sanat Haber Girişi : 19 Mayıs 2016 18:25

AK Partililer piknikte buluştu

AK Partililer piknikte buluştu
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Olimpiyat Park'ta düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Olimpiyat Park'ta düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir'inde bulunduğu etkinlikte Başkan Sekmen, "Hepimizin gerek mutlu gerekse de sıkıntılı anları oluyor. Biliyoruz ki mutluluklar paylaşıldıkça artar, kederler paylaşıldıkça azalır. Bugün sizin bu mutlu gününüzde sizlerle beraber olmaktan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. AK teşkilatlar birlik ve beraberliğin adıdır. AK Kadınlar partimizin mihenk taşıdır. Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Kadın Kollarımızın her birine teşekkür ediyorum. İnşallah Ramazan ayı içerisinde de iftar programında bir araya geliriz" diye konuştu

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir de, konuşmalarında teşkilatlar arasındaki birlik ve beraberlik olgusunun gurur verici olduğunu ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.