Bölge Haber Girişi : 20 Haziran 2011 16:24

Akbulut ailesinin Milli gururu!..

Akbulut ailesinin Milli gururu!..
Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası bugün Gürcistan'ın Batum kentinde start alıyor.

Erzurum Ajans-Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası bugün Gürcistan’ın Batum kentinde start alıyor. Zorlu maçlarda Türk Milli takımında yer alan Aydan Akbulut, Burak Akbulut ve Sadık Akbulut kardeşler dikkatleri üzerine çekerken, Milli takımın en büyük madalya umutları arasında yer alıyor.

Türkiye Karate Milli takımına en fazla sporcu veren aile olarak Akbulut ailesi tarihe geçti. Aydan Akbulut, Ahmet Burak Akbulut ve Mustafa Sadık Akbulut, Milli takım forması ile Gürcistan’ın Batum kentinde yapılacak olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında madalya mücadelesi verecek. Akbulut ailesinin üç ferdi olan üç kardeş Batum seyehatı öncesinde altın madalya sözü verdi. Daha önce Balkan Şampiyonu olan Karadeniz ve Hazardenizi Ülkeleri karate şampiyonasında da altın madalya kazanan Aydan Akbulut ile Avrupa ikincisi olan kardeşi Mustafa Sadık Akbulut ve yine Milli takım forması ile bir çok başarıya imza atan Ahmet Burak Akbulut, aynı zamanda Milli takım antrenörü olan Ahmet Çelebi’nin ve diğer Türk teknik kurmaylarının en büyük madalya umutları arasında yer alıyorlar.

TARİHİ BİR AN

Üç kardeş karateci, aynı anda milli takımda görev yapacak olmasından büyük bir gurur duyarken, milli takım formasını şampiyonlukla taçlandırmak istiyor. Aydan Akbulut, Ahmet Burak Akbulut, Mustafa Sadık Akbulut, Necati Pınarbaşı ve Cihat Kırcı’yı Batum’da yapılacak olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına götüren Milli takım Antrenörü Ahmet Çelebi, bütün karatecilerine güvendiğini ve şampiyon olarak Türkiye’ye döneceklerini söyledi. Aynı anda Milli takım forması ile tatamiye çıkacak olan Aydan Akbulut, Ahmet Burak Akbulut ve Mustafa Sadık Akbulut kardeşler, tarihe geçerken, ayı aileden üç sporcunun milli takımda yer almasıyla da tarihi bir gurur yaşayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.