Siyaset Haber Girişi : 20 Haziran 2012 18:00

Akdağ Bürokratlarla Ankara'da görüştü

Akdağ Bürokratlarla Ankara'da görüştü
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın başkanlığında Ankara’da bir araya gelen AK Parti Erzurum Milletvekilleri, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürleri ile Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörüyle yaptıkları toplantıda Erzurum’da yeni başlayac
Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın başkanlığında Ankara’da bir araya gelen AK Parti Erzurum Milletvekilleri, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürleri ile Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörüyle yaptıkları toplantıda Erzurum’da yeni başlayacak olan ve devam eden yatırımları görüştüler.
Sağlık Bakanı Prof Dr. Recep Akdağ’ın Başkanlığında bir araya gelen, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık ve Muhyettin Aksak’ın katıldığı değerlendirme toplantısı bugün yapıldı. Milletvekili Cengiz Yavilioğlu’nun komisyon toplantısında bulunması nedeniyle katılamadığı toplantıda, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, DSİ Erzurum Bölge Müdürü Sabahattin Çapkınoğlu ve Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok da hazır bulundu.
Erzurum’a yapılan veya yapılması planlanan yatırım ve projeleri değerlendirmek amacıyla toplanan Bakan ve milletvekilleri, çalışmalar hakkında rektör ve bölge müdürlerinden bilgi aldılar. Erzurum Teknik Üniversitesi’nin bu yıl ilk kez eğitime başlayacak olması nedeniyle Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı tarafından Bakan Akdağ ve Milletvekillerine brifing verilirken, DSİ ve Karayolları Bölge Müdürlüklerinin 2012 yılı içerisinde yapacakları yatırımlar da masaya yatırıldı.
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ bu tür toplantıların iş takibi noktasında çok faydalı geçtiğini belirterek, Erzurum Milletvekilleri ile birlikte koordineli olarak yapılan toplantıların şehrin gelişimi açısından oldukça faydalı olduğuna dikkat çekti.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık ve Muhyettin Aksak toplantının ardından yaptıkları açıklamada 22 Haziran’da başlanacak olan Erzurum-Tebriz uçak seferlerinin sevindirici bir gelişme olduğunu, Erzurum ve bölge ekonomisi için büyük önem taşıdığına dikkat çektiler. Bakan Akdağ ve Milletvekilleri uyum içerisinde çalışmaya devam ederek diğer yatırım ve projelerin takipçisi olacaklarını sözlerine eklediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.