Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2010 15:15

Akgül: Top artık Erzurum'da!..

Akgül: Top artık Erzurum'da!..
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 2011 Erzururm Universiade hazırlıkları konusunda Ankara'da yapılması gerekenlerin tamamlandığını, bundan sonraki sürecin Erzurum'da devam edeceğini bildirdi.

Erzurum Ajans- Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 2011 Universiade komite başkanlarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2011 Erzurum Universiade çalışmalarını yerinde görmek üzere Erzurum’a gelen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül, Genel Koordinatörlük binasında komite başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Akgül, oyunlar konusunda Ankara’da yapılması gerekenlerin tamamlandığını, bundan sonraki sürecin Erzurum’da devam edeceğini bildirdi.

Akgül, kış oyunlarıyla ilgili tesislerde fiziki gerçekleşmenin yüzde 80 civarında olduğunu hatırlatarak, ‘’Ankara’da iş bitti, artık top sizde. Yavaş yavaş oyunlar merkezini Erzurum’a taşıyoruz. Genel Koordinatörümüz Bekir Korkmaz’da  zamanının büyük bir kısmını Erzurum’da geçirecek. İnşaatlardan çok, organizasyon konusunda çalışmalara ağırlık verilecek. Bugün bu çalışmalarla ilgili hazırlıkları gözden geçireceğiz.’’diye  konuştu.

Genel Müdür Akgül,  daha sora Erzurum 2011 Universiade, Ulaştırma, Konaklama, Güvenlik, Seyirci Hizmetleri, Sport, Tesisler,  Bilgi Teknolojileri,İletişim ve Yayıncılık, Uluslararası İlişkiler, Kültür Sanat, Catering Hizmetleri, Oyunlar Köyü ve Medya  Komite başkanları ile tek tek görüşerek, hazırlık çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.